Skip to content

Lid Worden

Starten met muziek

Starten met muziek is er voor de eerste kennismaking met muziek. Je leert noten lezen, blokfluit spelen, samen muziek maken en maakt kennis met verschillende instrumenten. Na deze lessen ben je klaar om een instrument te kiezen en ben je weer een stap verder om samen muziek te gaan maken bij  Harmonie St. Joseph.

De lessen worden gegeven op donderdagavond en de kosten bedragen 55 euro voor één schooljaar. Kinderen die in groep 4 (of hoger) zitten kunnen zich aanmelden. Je hoeft alleen een blokfluit (géén plastic) met enkele boring aan te schaffen om mee te kunnen doen.

Voor meer informatie jeugd@harmonienederweert.nl

Laat je naam, emailadres, telefoonnummer achter bij ons en wij nemen contact met jou op.

Muziekopleiding

Weet je al welk instrument je wil bespelen of bespeel je al een instrument? Meld je dan aan voor de muziekopleiding. De muziekopleiding wordt verzorgd door het RICK, maar je wordt wel lid van Harmonie St. Joseph. Dit heeft als voordeel dat je les krijgt van een professional, maar dat je een instrument en lesboeken kunt lenen via de harmonie. Ook wordt je contributie verrekend in de lesgelden en betaalt de harmonie de examens. Dit alles doen wij om leden te stimuleren beter te worden in het bespelen van hun gekozen instrument.

Voor meer informatie jeugd@harmonienederweert.nl

De lesgelden (inclusief contributie) voor het schooljaar 2023/2024 bedragen:

Opleiding (10 maanden, ongeveer 40 lessen)

Leden tot en met 20 jaar

A-diploma

360 euro

B-diploma

460 euro

C-diploma

580 euro

D-diploma

690 euro

Laat je naam, emailadres, telefoonnummer achter bij ons en wij nemen contact met jou op.

Vereniging

Speel je al een instrument en wil je samen muziek maken? Meld je dan aan bij een van de drie onderdelen van Harmonie St. Joseph. Er is keuze uit de jeugdharmonie (donderdag van 18.45 tot 19.45 uur), de slagwerkgroep (dinsdag van 19.30 tot 21.00 uur) of het harmonieorkest (donderdag van 20.00 tot 22.00 uur).

Als je een van de drie onderdelen van de harmonie kiest, dan wordt je lid van Harmonie St. Joseph en ben je onderdeel van een groep die samen muziek, gezelligheid en plezier maakt. Als lid betaal je 121 euro contributie. Het instrument en ander materiaal kan geleend worden via de harmonie.

Voor meer informatie info@harmonienederweert.nl

Laat je naam, emailadres, telefoonnummer achter bij ons en wij nemen contact met jou op.