‘Op verzeuk op bezeuk’ in Nederweert

Bekend van het TV programma ‘Op verzeuk op bezeuk’ komt pianist Rob Mennen met zijn programma op zaterdag 25 maart ‘op bezeuk’ bij de Pinnenhof in Nederweert. In samenwerking met de harmonieën St. Joseph Nederweert en Melodie der Peel Ospel, zal er een gevarieerd programma te zien en te horen zijn met muziek, spelletjes en een lekkere babbel. Samen met de 2 harmonieën, die al enkele jaren samenwerken, zal Rob Mennen een huiselijke theatershow neerzetten die garant staat voor een muzikale, onderhoudende en gezellige avond.

Voor wie Rob Mennen niet kent: hij is een veelzijdige presentator, hij speelt piano, zingt, animeert, interviewt. Kortom staat hij garant voor een unieke, variërende muzikale avond. Hij is met zijn programma bekend van TV en had daar als gast o.a. Stef Bos, Susan Seegers en René van Kooten.

Kaartvoorverkoop à €10,00 is vanaf woensdag 1-3-2023 bij Bruna Nederweert en Kapsalon Ans in Ospel. Aanvang van de avond is op 25 maart om 20.00 uur in zaal De Pinnenhof te Nederweert. Zaal is open vanaf 19.30 uur.